ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

LPG

Εξειδικευμένη μέθοδος για σχηματισμό και αναζωογόνηση του σώματος. Μέσω μιας συσκευής που χρησιμοποιεί ρολά και έχει άμεση αναρροφητική δράση, εφαρμόζεται με εξατομικευμένα πρωτόκολλα για:

  • Λιπομορίαση: διάσπαση του περιττού λίπους
  • Κυτταρίτιδα
  • Σύσφιξη αφού αυξάνεται η ελαστικότητα και η σύσφιξη των ιστών
  • Βελτιωμένη κυκλοφορία και καλή αιμάτωση
  • Λεμφική αποσυμφόρηση και αποβολή τοξινών και αχρείαστων ουσιών από το σώμα
  • Αναζωογόνηση: ανανέωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας
Πρεσσοθεραπεία
Αποτοξινωτική θεραπεία που εφαρμόζεται με εξειδικευμένα πρωτόκολλα για την καλυτέρευση της μικροκυκλοφορίας αλλά και της λεμφικής παροχέτευσης. Εφαρμόζεται επίσης σε κουρασμένα και πρησμένα πόδια με άριστα αποτελέσματα.
Alice
Το Med Alice αντιπροσωπεύει την κορυφαία τεχνολογία στον τομέα του αδυνατίσματος, κυτταρίτιδας, σύσφιξης και αντιγήρανσης. Συνδυάζει υπέρυθρες ακτίνες και ηλεκτροδιέγερση.
Med Cavitation HF
High Frequency: Το Med Cavitation HF είναι εξειδικευμένη τεχνολογία υπερήχων που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με άριστα αποτελέσματα.
Low Frequency: Το Med Cavitation LF χρησιμοποιείται για την λιποδιάλυση. Συρρικνώνει τα λιποκύτταρα για να αποδεσμευτούν από το σώμα και να αποβληθούν με άλλες μεθόδους.
Radio Frequency (RF Ραδιοσυχνότητα)
Μεγαλώνοντας χάνουμε συνεχώς από τον δερματικό μας τόνο, αφού ελαττώνεται σημαντικά το κολλαγόνο, η ελαστίνη και το υαλουρονικό. Το RF σώματος ενεργεί ώστε να επαναφέρει τον χαμένο τόνο του δέρματος με στόχο στην σύσφιξη.
Μεσοθεραπεία Σώματος
Εξειδικευμένα πρωτόκολλα με πλούσια cocktails για λιποδιάλυση, κυτταρίτιδα, σύσφιξη. Συνδυάζονται με όλες τις τεχνολογίες και θεραπείες σώματος για γρήγορα αποτελέσματα.
Power Plate
Χρησιμοποιεί μεταβολικές επιδράσεις δονήσεων που εκπέμπονται στο σώμα. Βελτιώνει την αντοχή, τον μυϊκό τόνο, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και επιταχύνει το χάσιμο πόντων.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Fangos Peel Off Mask 
Καλλυντική θεραπεία σώματος συνοδευόμενη από σειρά αμπούλων για ενυδάτωση και ξεκούραση του σώματος. H θεραπεία ολοκληρώνεται με το Fango peel off mask επιτυγχάνοντας την άμεση διείσδυση όλων τα προϊόντα χαρίζοντας ενυδάτωση και τόνωση στην επιδερμίδα.
Mud Mask
Στυπτική θεραπεία που καταπολεμά την λιπαρότητα και τα σπυριά σε πλάτη και στέρνο. Καθαρίζει και αποτοξινώνει το δέρμα.
Sapphire
Θεραπεία με σειρά από peelings, αμπούλες για αντιγήρανση, ενυδάτωση και βελούδινη υφή της επιδερμίδας.
*Όλες οι καλλυντικές θεραπείες μας συνδυάζονται με χαλαρωτικό μασάζ.

Μείνετε ενημερωμένοι

Subscribe for the updates!