ΜΑΣΑΖ

Το Μασάζ δεν είναι απλώς μια πολυτέλεια. Πιστεύεται και έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς. Προσφέρουμε διάφορα είδη Μασάζ συμπεριλαμβανομένων:
Χαλαρωτικό Μασάζ
Απόλυτη χαλάρωση του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος.
Deep tissue Μασάζ
Δυναμική θεραπεία που δρα σε βάθος. Αυτή η θεραπευτική μάλαξη επικεντρώνεται στην χαλάρωση των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τα δάχτυλα, τις γροθιές, τις παλάμες και τους αγκώνες ώστε να βρει τα σφιγμένα σημεία που κρύβουν την ένταση και μπλοκάρουν την καλή ροή της ενέργειας. Το μασάζ των ιστών είναι ιδανικό σε περιπτώσεις χρόνιας έντασης των μυών σε δύσκολα σημεία όπως η πλάτη, η μέση, ο αυχένας και γενικά όλο το σώμα.
Αθλητικό Μασάζ
Ανακουφίζει τους μύες μετά από άσκηση και σωματική δραστηριότητα. Στοχεύει στην ενίσχυση της λειτουργικότητας και την μείωση πόνου που προκαλείται από το γαλακτικό οξύ και τις έντονες καθημερινές δραστηριότητες (εργασία, αθλητικές δραστηριότητες).
Σουηδικό Μασάζ
Μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές μασάζ. Βοηθά στην χαλάρωση, αύξηση ενέργειας και στην αποκατάσταση του σώματος σε μετεγχειρητικές περιπτώσεις. Είναι η πιο απαιτητική μάλαξη επειδή αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα δυσλειτουργιών όπως δυσκαμψία του αυχένα και άλλα. Στόχος είναι να χαλαρώσει ολόκληρο το σώμα αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου, μειώνοντας ταυτόχρονα τις μυϊκές τοξίνες και την ένταση.

Μείνετε ενημερωμένοι

Subscribe for the updates!